real madrid kids shirt gram oude vrienden + Brazilië helpt koning

Nei Maer twee wedstrijden regelde drie bal speciale gram oude vrienden + Brazilië helpt koning
Het gezicht van de oude rivaal Colombia,
real madrid kids shirt Nei Maer, is niet bewogen, maar met een mooie helpt de tegenstander te straffen. Het toernooi tweemaal tegen Colombia, Nemal scoorde een doelpunt en twee assists, regelde de drie doelen Sanba Corps, genaamd de Colombiaanse nemesis.

Nemal heette de Colombiaanse nemesis

Nemal en Colombia tussen de vele wroken, van het Wereldkampioenschap 2014, de Bremen 2015 en vervolgens naar de Olympische Spelen van 2016, elke keer tegen Colombia, is Nei Maer niet gewond, is het conflict met de tegenstander. Echter, de tegenstander's ruwe vuilheid kan altijd Nei Maer's moraal inspireren, weg tegen Colombia, Nei Maer, een schip door.

Colombianen geloven dat er maar één beweegt tegen Nei Maer, dat is vies, of zelfs grof vies, waardoor Nemal ongemakkelijk is dat de standaard van de scheidsrechter zacht is, maar ook bijgedragen heeft aan de arrogantie van de Colombiaanse spelers. De eerste 29 minuten, Nemal mooie slijtage buitengewone, maar achter de Aguilar is simpelweg een elleboog achter Nei Maer, de resultaten van de scheidsrechter waren zelfs niet vies.

Hetzelfde schandalig is dat Arias in de zijkant verdedigde Nemal staggering, maar de scheidsrechter wederom een ​​blinde oog. Ruwe vuile, zachte schaal, maar inspireerde de innerlijke Mali's
ronaldo shirts
gevechtsgeest. De eerste 20 minuten bijna onzichtbare Braziliaanse vleugel begon geleidelijk binnen 5 minuten binnen twee minuten achtereenvolgens in het vrijgehouden gebied te komen, maar als de wacht nog een keer was geblokkeerd De mooie pas werd verspild door Filipijns.

Nemal kan niet alleen schieten, maar ook op het cruciale Duitsland shirt moment om hulp te sturen, voor het einde van de eerste helft, de Parijs striker beperkt gebied slim hiel pas, William volley te breken. Chelsea-vleugel zei na het spel: "Ik denk dat dit mijn Braziliaanse nationale team in het mooiste doel is. Ik heb geluk met een deel van de bal in het doel.

Nei Maer dit toernooi in 13 doelpunten, scoorde 6 doelpunten en 7 assists. Dit is Te Te sinds coaching, Nei Maer heeft de eerste zeven assistenten gestuurd, eerst in het team gerangschikt. Het toernooi tweemaal tegen Colombia, Brazilië, in totaal drie doelpunten in de bal, Nemal 1 schot 2 slaag om drie ballen te doen, en twee helemaal helemaal anders, thuis als de hoek voor de Miranda verzonden helpt, is de campagne een mooie sportoorlog De hiel van de hiel.

Nemal is een boel van Colombiaanse spelers, ik ben bang dat de meeste zorgen over de Paris Saint Germain coach Emery. Grote Parijse rondes van de competitie worden gehouden op vrijdag, en ronaldo shirts
NEMA, Alves, Tiago - Silva, Marcinios dinsdag schopten ook de World Cup kwalificatie, naast fysieke zorgen, Tiago - Silva is nog steeds de laatste keer dat het letsel van de dij is gewond, tegelijkertijd Engeland shirts voor Argentinië Dimaliya gespeeld vanwege spierspanning en deze reis, kan Emery alleen bidden dat de twee verwondingen niet erg ernstig zullen zijn.
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/


图片.png 469B
Sign In or Register to comment.