Industri floor floor Gelsen

Dan Bacalah sijil "lantai pertama China" yang dikeluarkan oleh Garyson, yang beribu pejabat di ibu pejabat Guinness di Shanghai. Ia melaporkan bahawa "papan pertama China" ini mempunyai ketinggian 3.29 meter, lebar 0.38 meter, tebal 0.036 meter, Pusat Rekod Buku Guinness World China Shanghai untuk mengesahkan bahawa "lantai pertama China" semasa.
Pengerusi Jiang Xuelin berkata bahawa Gersen Wood mengeluarkan "lantai pertama China", menandakan Zhejiang Gelson Wood Co., Ltd. mempunyai penentuan produk paten bebas; Juga melambangkan industri lantai lantai Gelsen pepejal asas keyakinan; Juga menunjukkan lantai Gelson untuk memenangi kepuasan kepuasan pengguna.
Weilun lantai kedai baru dibuka selama 9 hari promosi khas April 14, lantai Wei Lun terletak di kedai Hexi Red Star Meikailong (lihat peta) di tingkat tiga pameran besar pameran, gaya retro Cina akan membuat anda yang baru Tafsiran hidup. Semasa tempoh pembukaan untuk pelanggan dalam talian, kami akan mengadakan promosi khas selama 9 hari khas,
Related links:
Sign In or Register to comment.