Premis harga pengguna

Sebanyak 35% daripada keluarga tanpa lesen untuk perusahaan gaya keluarga. Kebanyakan mereka tidak mempunyai mata jangka panjang, tidak ada cita-cita ambisius industri lantai buluh yang lebih besar dan kuat, sering dapat menghasilkan wang untuk pengeluaran, tidak dapat menghasilkan wang untuk menghentikan pengeluaran. Digabungkan dengan kualiti produk, tetapi sukar, kesedaran mengenai perkhidmatan selepas jualan.
Oleh sebab itu, pengeluar lantai buluh di provinsi kami, walaupun ramai, tetapi pengguna tahu jenama itu sangat sedikit. Sudah tentu, terdapat beberapa orang wawasan dalam usaha untuk membina jenama lantai buluh Jiangxi, tetapi dalam konteks huru-hara harga, mereka merasa letih "Di pasaran tidak sempurna di bawah premis harga pengguna masih agak layak.
Kualiti yang baik, dalam kemunculan jenama produk, sering disebabkan oleh harga tinggi yang tinggi, dalam perang harga yang merugikan, jadi ada kemungkinan kehilangan peluang untuk berkembang menjadi jenama yang matang. "Chen berkata industri perindustrian Chen berkata Dalam temu bual itu, wartawan mendapati bahawa wilayah pengeluar lantai buluh iri dengan rakan-rakan Zhejiang ditambah.
Related links:
Sign In or Register to comment.